00355684033335

Kompania jonë në bashkëpunim me EUROSERVIS Gjirokastër ofron shërbimin e servisit dhe mirëmbajtjes për të gjitha llojet e kamionëve.
Gjithashtu ofrojmë edhe pjesë këmbimi origjinale nga markat tregtare më të njohura.
Tek ne do të gjeni gjithcka që i nevojitet kamionit tuaj.