00355684033335

Së bashku krijojmë vlerë të shtuar

 

VALDITRANS u themelua në vitin 2013.
Kompania lindi si një nevojë për të pasur një shërbim të besueshëm, të shpejtë, të sigurt dhe me kosto eficente.
Këto nevoja u kthyhen në vlerat dhe parimet tona.
Duke u mbështetur cdo ditë mbi këto vlera, skuadra jonë punon me përkushtim te plotë në cdo projekt, për të ofruar një shërbim cilësor, të përshtatur sipas nevojave të klientëve tanë dhe gjithmonë me fokusin për kujdesin ndaj mjedisit.
Angazhimi ynë ndaj plotësimit të nevojave të klientëve, sigurisë, përkujdesjes ndaj mjedisit dhe
performancës së lartë nuk janë thjesht dhe vetëm ide, ato janë motivet tona të cilat na udhëheqin në cdo ditë pune.
Ne vërtet besojmë se ofrojmë më shumë se shërbim transporti, ne e konsiderojmë VALDITRANS si pjesë e kompanisë suaj.

Së bashku krijojmë vlerë të shtuar!

Rreth Logos